Refined with Cocomelody

SK: To že chceme v svoj svadobný deň vyzerať krásne je samozrejmé. Chce to ale niečo navyše. Niečo z čoho by všetkým chlapom (nielen tomu vyvolenému) spadla sánka a vďaka čomu by všetky ženy chceli v tu chvíľu byť nami. Je to zmyselná rafinovanosť. Niečo vďaka čomu budeme sexy, ale nie príliš, nie vulgárne, ale naopak prirodzene a zároveň trochu tajuplne. 
Jedným zo spôsobov ako toto dosiahnuť je zvoliť si tie správne šaty. A takéto môžete určite nájsť v Cocomelody.


Ak takéto šaty hľadáte odporúčam si pozrieť kategóriu s odhaleným chrbátom. Odhalený chrbát vždy pôsobí sexy a pritom nie vulgárne, je to tak rafinované :) A netreba sa ani obávať čo s podprsenkou. Dnes sa tieto veci dajú veľmi jednoducho vyriešiť.

Ďalším rafinovaným prvkom na svadobných šatách je rozhodne čipka, tá sa dá využiť všelijako, a v kombinácii s odhaleným chrbátom je účinok dvojnásobný. Krajkové šaty s odhaleným chrbátom sú teda zaručený spôsob ako vyzerať neodolateľne a nezabudnuteľne :) 

Potom už len, ak máte svadbu v zime, nezabudnite na teplý kabátik! A možno vás zahreje aj to, že v Cocomelody majú stále výhodné akcie a zľavy :)

EN: It´s obvious, that we want to be beautiful in our wedding day. It wants something more. Something that brings men (no just the one) into madness and what will force all women desire to be you. It is sensual sophistication. Something which will make us sexy, but not too much, not vulgar, but rather naturally as well as mysteriously. The one way how do this is choose right dress. And these can be found in Cocomelody.

If you looking for such a dress, I recommend you check the backless wedding dress category. Backless dresses are always sexy and not vulgar. And don´t worry about your bra problem. Today, these problems can be easily resolved.

Another sophisticated element on wedding dresses is lace. We can use it many ways and in combination with backless back it works doubly. Lace Backless wedding dress is guaranteed way to look irresistible and unforgettable :)

If is your wedding in winter don´t forgot on warm coat! And maybe warm you the sale :)

love the top :)

Like spider web with drop of  water.

Easy and sooo beautiful!

Lovely romantic dress.

Romantic and sexy :)

Like princess from movie.

Love this 



0 komentárov: