One Shirt battle


I wanted to finalize something similar a long time ago. The only thing I needed is chat up my dear to cooperate. Occasional teasing and a little begging eventually take up, and this post could become a reality.

We chose one shirt (of course had to be the craziest like I say ,,Fear and Loathing in Las Vegas shirt,, ). First, he ventured into the styling and then me. And this is the result. It's the view of a man who absolutely don't care about the fashion (except taking photos and weak moments when he, while dressing, nicely and  child devotion ask me questions like ,,This looks good?,, or ,,Fits me?,, ) versus view of a woman who was also actually couldn't care less about the fashion (except that she writes a fashion blog and is currently working on her own brand :D). So, comment, criticize, and especially don't forget to write whom styling you like more.

PS: Don't worry we will not because of this quarrel or anything. We love each other and occasional rivalries is only a small enrich our relationship. Actually, it's not really rivalries rather fun, where no matter who was better, but know it wouldn't hurt :D If someone didn't know the first photos are his styling and second mine :)

PS2: One more thing. Would you like more such battles? Because us up unexpectedly've enjoyed :)

SK: K niečomu podobnému som sa chcela dopracovať už dávno. Jediné čo som na to potrebovala je ukecať môjho najdrahšieho k spolupráci. Občasné podpichovanie a trocha prosíkania nakoniec zabrali a tento post sa mohol stať skutočnosťou. 
Vybrali sme si jednu košeľu (samozrejme musela byť tá najšialenejšia ako jej ja hovorím ,,strach a hnus z Las Vegas košeľa,, ). Najprv sa pustil do stylovania on a potom ja. A toto je výsledok. Je to pohľad muža, kotrý sa absolútne nezaujíma o modu (teda okrem fotenia a slabých chvílok, kedy sa ma pri obliekaní milo až s detskou oddanosťou pýta otázky typu ,,Toto vyzerá dobre?,, alebo ,,Hodí sa mi to?,,) verzus pohľad ženy, ktorá sa tiež vlaste vôbec nezaujíma o modu (teda okrem toho, že píše nejaký fashion blog a práve pracuje na vlastnej značke :D). Takže komentujte, kritizujte a hlavne nazabudnite napísať koho styling sa vám páči viac.

PS: Nebojte nebudeme sa kvôli tomu hádať ani nič podobné. Milujeme sa a občasné súperenie je len malé spestrenie nášho vzťahu. Vlastne to ani nieje súperenie skôr zábava, kde nezáleží na tom kto bol lepší, ale vedieť to neuškodí :D Ak by niekto nevedel prvé fotky sú jeho styling a druhé zas môj :)

PS2: Ešte jedna vec. Chceli by ste takýchto battlov viac? Pretože nás to až nečakane moc bavilo :)








shhirt: vintage / shoes: H&M / bag: secondhand
My styling:






shirt, sunglasses: vintage / tee: secondhand / jeans: gossip girl / sneakers: House 
Photo & first styling by Viktor, second styling by me:

5 komentárov:

  1. Love these two styles! Very nice pictures girl.

    kisses
    http://shinkusara.blogspot.nl

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta košile je šílená =D, ale jakože fakt, jak z nějakého Rodriguezova filmu..
    A víc se mi líbí tvůj styling s bílou ;)

    Michael
    Vyhraj kšandy!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten tmavý outfit je perfektní, takový drsný! A přitom tak jemný díky té kabelce :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť