I want to still be a child (giveaway)

Time goes so incredibly fast. Even yesterday I was a little kid and playing with teddys. And today? Today I play with them also :D But otherwise - I made them. This plush bunny (on the pictures) I created for my little angel on his 2nd birthday. My blog will have his first birthday tomorrow, but you get gifts from me! 

If you want my pink sweater just do this: 
1. Follow my blog via gfc or g + 
2. Write your email in the comments 
You have time only until tomorrow, so don´t hesitate! By the way on blog is still going other GIVEAWAY, the results of which I also say tomorrow. And if anyone has any questions for me, can ask me HERE.

SK: Čas tak neuveriteľne letí. Ešte včera som bola malé dieťa a hrala sa s medvedíkmi. A dnes? Dnes sa s nimi hrám tiež :D Ale inak - vyrábam ich. Tohoto plyšového zajka (na fotkách) som vyrobila môjmu anjelikovi na jeho 2. narodeniny. Môj blog bude mať svoje prvé narodeniny zajtra, ale darčeky dostanete od mňa vy! 
Ak chcete môj ružový svetrík stačí splniť podmienky:
1. Sledovať môj blog cez gfc alebo g+
2. Napísať svoj email do komentárov
Čas máte len do zajtra, takže neváhajte! Mimochodom na  blogu stále prebieha aj iná GIVEAWAY, ktorej výsledky tiež vyhlásim zajtra. A ak má niekto na mňa hocijaké otázky, spýtať sa ma môže TU.







Photo by Viktor & me, styling by me:

2 komentáre:

  1. Ja by som radšej toho zajka. :)
    lilianka007@gmail.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ten by asi moj drobec bol moc smutný, ale dobrý nápad, do budúcej giveaway môžem vyrobiť nejakého plyšáka :)

      Odstrániť