Insta post


Tento rok je to pre mňa samá práca, práca, domácnosť, deti a zasa práca. Mám pocit akoby som už na nič nemala čas, nič nestíham a vlastne nič čo by som naozaj chcela nejako nedokážem urobiť. 
Takže je jasné čo musí nasledovať. Zasa raz to chce zmenu, pohnúť sa ďalej a nájsť si čas na dôležitejšie veci ako je práca.
To najdôležitejšie pre mňa sú moji chalani. Čas strávený s nimi nikdy nebude stratou času nech už je to kdekoľvek a akokoľvek. A tiež sa viac chcem venovať veciam, ktoré ma naozaj bavia, ktoré mi dávajú zmysel aby mal zmysel aj môj život.
Tento svet je rýchly a aj preto má úspech instagram. Lebo sa prispôsobil rýchlemu spôsobu života. Ja som síce slimák ale na insta som stále takže ak vám chýbajú moje články (ktoré sa mimomochodm pokúsim pridávať častejšie), tak sa mrknite tam. Som tam ako ihlow.sk.

A pre tých, ktorý insta nemajú ale sa im skrátka nechce aj napríklad toto na tom mojom môžete nájsť:

a oveľa viac :)

2 komentáre:

  1. príde doba kedy už človek nestíha veci ktoré by chcel robiť ako koníček kedysi som aj ja častejšie pridávala prispevky, a ten istasi pozriem skoro dva roky som tam a nelutujem:) čo som sa všetko tam naučila do teraz by som nevedela nič:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. no ved toto, zrazu nieje cas na nič ... ale mna to veľmi mrzí a nejak sa s tým neviem zmieriť :D Ako si na insta?

      Odstrániť