Hippies


SK: Toto je už tretia séria fotiek v spolupráci s Jenny Jeshko. Ak by niekto nevedel, je to veľmi talentovaná a šikovná Slovenská dizajnérka, ktorá vyrába úžasné ručne vyšívané kabelky, šperky ale aj oblečenie. Toto všetko ste postupne mohli vidieť aj v mojich dvoch predošlých článkoch TU a TU. Ako som spomínala aj v nich, pokúsila som sa prevažne elegantné kúsku doladiť do rôznych štýlov a po športovom a mexickom prišiel na rad hippies.

Tento štýl je mne osobne srdcu veľmi blízky. Je to vlastne taký môj prvý štýl v ktorom som sa ocitla ako pubertálna osôbka hľadajúca samú seba. Ja som sa posúvala a hľadala ďalej, ale časť z voľnosti a nespútanosti vo mne stále zostal a tak je tento štýl stále mojou súčasťou. Určite aj na fotkách je vidno, že tu som doma. 
V kolekcii od Jenny Jeshko som si našla hlavne úžasné žlté kúsky, ktoré sú ako žiariace slnko a podľa mňa sa perfektne na túto tému hodia, čo poviete. 
Mimochodom parťáčku na fotenie mi tento krát robila skvelá Gabika a keďže slniečko nádherne svietilo a vtedy bolo ešte naozaj teplo (nie ako teraz) sme si fotenie parádne užili. 
Tak som vám dúfam do týchto upršaných dní priniesla, aspoň takto cez fotky trošku slniečka a tepla :)

EN: This is the 3th post from collaboration with great Slovak fashion designer Jenny Jeshko.
She is very talented woman, who mades amazing jewelry, handbags and clothes too. You can see it in my articles HERE or HERE.
I style her stuff on different themes. After sport and Mexico is here another theme: Hippies.
I like this style. It´s my first style, whitch I try like teen girl and it´s still in me.
Model on this photos is beautiful Gabika. It was so cool photoshoot and it was so fun. Beautiful sun and hot weather (no like now). So I hope, I bring little of sun from my photos to you :)


hat, shirt, vest: secondhand / shorts, necklace: Jenny Jeshko
necklace, crossbody bag: Jenny Jeshko / dress: secondhand








Photo by Charlie Charlesson,
model: Gabika & me
styling, make-up, hair: me:

3 komentáre:

  1. Nádherné fotky a skvelé outfity obom to veľmi pristane :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vynikajuce fotky, plus ste na nich krasne, a ako krasne tam vynikli tie nahrdelniky :-) DAKUJEM!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Originálne outfity, veľmi vám to pristane. :)

    OdpovedaťOdstrániť