Earrings


If someone follows my blog may have noticed that most don´t wear earrings. Not so much because I didn´t like it, but rather it´s a matter of habit. At home I have a couple of earrings, but it often happens to me that as soon as I give them on me, I will turn them down. Sometimes I find it to be unnecessary, and unnecessarily also point to the ears and I felt like Owl :D 

But there is one case where my earrings come as a necessity. For beautiful, especially evening dress. Big beautiful dress just ask beautiful earrings as dots for the perfect outfit. I created a couple of combinations, what would I know very well imagine on myself  :D
Ideal earrings for someone like me who isn´t used to wear earrings are simple little black dots. Superbly suited for black dress either simple or the more festive.
I always liked the green stones so radiant Swarovski earrings were the clear choice, and with wispy light green dress literally shine with their wearer.

SK: Ak niekto sleduje môj blog mohli ste si všimnúť, že veľmi naušnice nenosím. Ani nie tak preto, že by sa mi nepáčili, ale skôr je to vec zvyku. Doma mám niekoľko náušníc, ale často sa mi stáva, že hneď ako si ich dám na sebe, dám si ich zasa dolu. Občas mi prídu ako zbytočné, a tiež zbytočne upozorňujú na uši a ja si pripadám ako ušatica :D
Ale je jeden prípad, kedy mi náušnice prídu ako nevyhnutnosť. A to ku krásnym, hlavne večerným šatám. Veľké krásne šaty si jednoducho pýtajú krásne náušnice ako bodku k dokonalému outfitu. Vytvorila som si pár kombinácii, aké by som si veľmi dobre na sebe vedela predstaviť :D 
Ideálne náušnice pre niekoho ako som ja, kto nie je zvyknutý nosiť náušnice sú malé jednoduché čierne bodky a skvele sa hodia k čiernym šatám, či už k jednoduchším alebo viac slávnostným.
Vždy sa mi páčili zelené kamene a tak žiarivé Swarovski náušnice boli tiež jasná voľba, a pri jemnučkých svetlo zeleným šatách doslova zažiaria spolu s ich nositeľom.

 These third earrings especially impressed me with their colorful highlights. I think most would suit with dress of a black shiny material, but certainly nothing can spoil with smooth black :)
And as with green and these purple deserve a big beautiful robes.
For someone earrings are everyday issue but for me it's a rather extraordinary thing. But the more I give to depend on them. So what, do you like my choice? And how is it with you and wearing earrings?
By the way dress I found on Pintereste and such beauties (earrings) you can be found at klenotyhematit.sk.

SK: Tieto tretie náušnice ma zaujali hlavne svojimi farebnými odleskami. Myslím, že najviac by sa hodili k čiernym šatám z lesklého materiálu, ale rozhodne sa nedá nič pokaziť ani hladkými čiernymi :)
No a podobne ako pri zelených aj tieto fialové si zaslúžia krásnu veľkú róbu. 
Pre niekoho sú náušnice každodenná záležitosť, pre mňa je to skôr výnimočná vec. Ale o to viac si na nich dávam záležať. Tak čo páči sa vám môj výber? A ako je to s vami a nosením náušníc?
Mimochodom šaty som našla na Pintereste a takéto krásky (náušnice) môžete nájsť na klenotyhematit.sk.


6 komentárov:

  1. I love the first one! nice post girl.

    kisses
    http://shinkusara.blogspot.nl

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já mám doma naušnic mraky a taky je všechny nevynosím, často si k nim naplánuju outfit a nikdy to nevypadá tak, jak bych chtěla :(

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. První se mi líbí nejvíce :) U těch předposledních mi to zapínání připomíná zapínání náhrdelníků, nebo přívěsků na klíče/náramek,.. :D ale jinak jsou moc pěkné :)
    http://janetsonrisa.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť