Private fest in Nature


For a long time we didn't take pictures with Andy, so we had to fix it. At home I'm had set three outfits. Of all the web pages rushing a lot of festival looks at me, so it stuck on me. Besides, recently I somehow started to love floral patterns. Ooo what a surprise - floral patterns in spring :D , but I can't help me :)
At the outset of shooting we made some offenses, through the chair, which casually together from its twin sitting next to the road in a vineyard. Even the police stopped us, but I guess they just wanted to chat (seriously, just asked us to a car parked nearby).
As I wrote, will be three looks. This is only one of them. Continued also about how I'm stuntman somethimes and a few tricks as a dressup even though wandering around a few walking people with another look again next time :)

SK: Už dlho sme neboli fotiť s Andy, tak sme to museli napraviť. Doma som nachystala tri outfity. Zo všetkých internetových strán sa na mňa valia samé festialové looky a tak  sa to nalepilo aj na mňa. A okrem toho v poslednej dobe ma nejak začaly brať kvetinové vzory. Ooo aké prekvapenie - na jar kvetinové vzory :D ,  no ale nepomôžem si :)
Hneď na úvod fotenia sme sa dopustili zopár priestupkov, vďaka kreslu, ktoré si ledabolo spolu zo svojim dvojčaťom sedelo vedľa cestičky v jednom vinohrade. Dokonca sa pri nás zastavila polícia, ale asi len chceli podebatovať (seriózne, len sa nás spýtali na auto zaparkované neďaleko). 
Ako som písala looky budú tri. Toto je len jeden z nich. Pokračovanie aj o tom aký som občas kaskadér a zopár trikov ako sa prezliekať aj keď sa po okolí potuluje niekoľko prechádzkových ľudí solu s ďalším lookom zasa nabudúce :)

hat: H&M / dress: secondhand (H&M) / jacket: secondhand (Levi´s) / boots: Humanic / long necklace, earrings: Foxy Green rings: H&M, Storm








Photo by Andy, styling by me:

10 komentárov:

  1. Nice pictures! I love the rings. Have a great week !

    kisses
    http://shinkusara.blogspot.nl

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lovely pictures.Great sunglasses:)
    www.onedayinmyhighheels.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Džíska, šaty, klobouk..prostě top!
    No a to křeslo..jaký to skvělý partner na focení, viď? =D

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Při focení se dá zažít cokoliv. Moc pěkné fotky. :-)
    giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  5. no hlavne že si ty policajti len chceli pokecat :D vydarene fotky

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Wowwww love love love! What's a crazy idea for this session <3

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Beautiful spot
    I love your blog. I hope you will like mine

    http://instagram.com/ladyfur?ref=badge

    http://www.welovefur.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Beautiful look and pictures.^^
    New outfit is online...

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Skvelé fotky, úplne žiariš, je vidieť, že si si to naplno užívala

    OdpovedaťOdstrániť