Mother in moto jacket


 I am sad when I look at these pictures. And that's just one reason. Sweater in the photos is no longer. Thus, it is, but not for me. Inherited it my babyboy. Well, yes. I'm a clumsy and it shrink me :(
waaa

Now I've had a little bit more of making and I also recently more thinking over my life. That's why I slowed blogging. But don´t worry, it's only temporary. As I mentioned produce new things then spewed out at you. And also to find out about the changes that come into my life. And of course, Christmas is coming, so be gifts. They would be even now but still waiting for photos.
And one more news. I won a new camera that shoot video, so I will try to little revive with videos. I wonder if you will like it :)

SK: Smutná som, keď pozerám na tieto fotky. A to len z  jedného jediného dôvodu. Sveter na fotkách už nieje. Teda je, ale už nie pre mňa. Podedil ho môj drobec. No ano. Som nemehlo a zbehol sa mi :(
waaa
Teraz mám toho trošku viac, čo sa týka vyrábania a tiež som sa v poslednej dobe viac zamýšlala nad svojim životom. Aj preto som trochu spomalila v blogovaní. Ale nebojte, je to len dočasné. Ako som už spomínala vyrábam nové veci, ktoré potom na vás vychŕlim. A tiež sa dozviete o zmene, ktorá mi prebehla životom. No a samozrejme, Vianoce sa blížia,takže budú darčeky. Tie by boli už aj teraz ale ešte čakám na fotky. 
A ešte jedna novina. Vyhrala som nový foťák, ktorý natáča videá, takže sa pokúsim to tu trochu oživiť aj videami. Som zvedavá či sa vám budú páčiť :)





jacket, sweater: Second hand / skirt: diy by me / boots: Humanic

BONUS WITH MY LOVE :)


Photo by Viktor, styling by me:

8 komentárov:

  1. Krásne fotky! :) Teším sa na videa! :)
    Btw. Toho svetra je mi ľúto. :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Thanks you so much for your comment on my blog!
    And i followed you back! :)

    kisses
    http://shinkusara.blogspot.nl/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Jaj..toho svetru škoda, je suprácký..
    A na videa jsem zvědavý ^_^

    Krásný den,
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook

    OdpovedaťOdstrániť
  4. wau, tak to gratulujem k výhre a škoda, že sa zrazil:/...a teším sa na novinky!:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. So pretty, love your skirt. ;-)
    Lovely greets...

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Потрясающе выглядишь!!!
    малыш - милаха такой))

    Elena Maksudy
    http://elena-mc-sudy.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť