3. Giveaway Winner


I admit that I'm a little disappointed. This Giveaway is almost no one engages. I wonder what it was about. The only thing I can think of is that you didn´t like to win. Well, I still want you to enjoy, so just ask what you would like to win? What won would you like? Feel free to write to me, because this is for you :) 
Anyway, one person is still found, so the winner is clear :) 
It's JULIE
Julie Congratulations, you win a pink sweater from photos. I wish I could send you the bunny, but he already belongs to someone, and it would be very missed, but decided to do a giveaway with plush own production (thanks for the idea). But don´t worry I've got one more little surprise. But to see it in the package :)

SK: Priznávam, že som trochu sklamaná. Do tejto Giveaway sa takmer nikto nezapojil. Premýšľam čím to asi bolo. Jediné čo ma napadá, je že výhra Vám skrátka zato nestála. No a ja vás chcem predsa tešiť, takže ma napadlo, že sa jednoducho opýtam, čo by ste chceli vyhrať. Aké výhry by sa vám páčili? Nebojte sa mi to napísať, veď je to pre vás :) 
Každopádne jedna osoba sa predsa len našla, takže víťazka je jasná :)
Je to: JULIE 
Julie Gratulujem ti, vyhrávaš ružový svetrík z fotky. Kiež by som ti mohla poslať toho zajka, ale ten už niekomu patrí a veľmi by mu chýbal, ale rozhodne urobím giveaway aj o plyšáka vlastnej výroby (vďaka za nápad). Ale neboj mám  pre teba ešte jedno maličké prekvapenie. To ale uvidíš až v balíčku :)

6 komentárov: