Call me Jozef :D

So this is fun! I was in the store with toys. And how clever I am, so I do not forget to drop a cup with the name. And as if not enough that I have to pay for the cup that I ever not want. There was the name Joseph. Well you must admit, who is now called Joseph? In our country nobody! I do not know anyone with this name.
But was lucky that it not broken completely. Only it was struck from his ear. So it can be to use. What it means? Starting today, call me Jozef :)

Tak toto je sranda! Bola som v obchode s hračkami. A ako som šikovná, tak som nezabudla zhodiť šálku s menom. A akoby nestačilo, že musím zaplatiť za pohár, ktorý som vôbec nechcela bolo na ňom meno Jozef. No uznajte, volá sa dnes niekto Jozef? U nás nie! Nikoho s takým menom nepoznám. 
Šťastie ale bolo, že sa nerozbil celkom. Iba sa mu odrazilo z ucha. Takže sa dá používať. Čo to znamená? Od dnes ma volajte Jozef :)

Jozef's (my) breakfast
Jozefove (moje) raňajky :


By the way breakfast was great. Bread with butter and apricot jam (my home-made). Plus Caro (cereal coffee). And witch breakfast prefer you?
Mimochodom raňajky boli skvelé. Chlieb s maslom a marhuľovým džemom (moja domáca výroba). K tomu Caro (obilná káva). A aké raňajky máte najradšej vy?

2 komentáre: