Army style

I took over my old things and what I found? One of my old piece, which is now really suited. I do not know why I actually postponed. It is this great little army jackets, which I have been doing terribly long ago. I combine it a bit unusually, but I felt such a well.

Preberala som sa svojimi starými vecami a čo som nenašla? Jeden svoj starý kúsok, ktorý sa mi teraz fakt hodí. Ani neviem prečo som to vlastne odložila. Je to táto skvelá malá army bundička, ktorú som robila už hrozne dávno. nakombinovala som ju trochu netradične, ale cítila som sa takto dobre. 






cap: gift / coat: ? / army jacket: Foxy Green / shirt: vintage / tee: N/A / belt: 2nd hand / pants: N/A / boots: Gregor


We did some pictures in the park and others are done at the memorial in our town. I apologize for the deterioration of my photos lately. I have no camera, but as we approach Christmas, I believe that this will change soon :)

Niektoré fotky sme fotili v parku a iné sú nafotené pri pamätníku v našom meste. Ospravedlňujem sa za zhoršenú kvalitu mojich fotiek v poslednej dobe. Momentálne nemám foťák, ale keďže sa blížia Vianoce verím, že sa to čoskoro zmení :)

3 komentáre:

  1. Super stylish! I like you in that cap;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ze všech oděvních stylů mám tento nejradši spolu s pánským. Je sice fakt, že bych to nakombinovala jinak, ale ten kabát je hezký ;-)

    OdpovedaťOdstrániť