ZOO Zlín - Lešná


SK: Zoo v Bratislave nebolo jediné Zoo, ktoré sme tento rok navštívili. Náš Mimino (starší syn) si doslova vymodlil, aby sme šli pozrieť do Zlína, kde je obrovská Zoo aj krásny zámok.
Musím priznať, že aj ja som sa tam veľmi tešila. Bol to skvelý trojdňový výlet plný zážitkov. A ten naj zážitok bol samozrejme Zoo. Nádherne spravené výbehy, zvieratá rozdelené podľa miesta kde žijú a veľa doplnkových atrakcií. Strávili sme tam celý deň a aj napriek tomu sme sa ani chvíľku nenudili. Jediné negatívum bolo neuveriteľné množstvo ôs (jedna dokonca poštípala moju mamu), ktoré nám znepríjemňovali inak skvelý zážitok.
Mimi jednoznačne vybral ako najlepší zážitok zátoku rají, ktoré sme mohli krmiť a hladkať. Menšiemu Matúškovi sa zasa najviac páčili slony. Ani sa nevedel od nich odtrhnúť. Ja som zasa, ako správny milovník historie, bola nadšená zo zámku.

EN: This summer we were in another Zoo in Zlín. Mimi prayed for it. It was amazing three days long trip. Zoo was the best of course. Lots of animals and other attractions. We spend there the whole day and we arre never bored. The only negative was a lot of wasps. 
Mimis best experience was stingray bay. We could feet them. Matúš enjoyed the elephant. And I most liked the castle.










Photo by me:

3 komentáre:

  1. Krásné fotky! Tato Zoo je moc pěkná :)
    Letos jsem tam také byla!

    Nela z Beauty Charm
    GIVEAWAY - O krásné šperky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jo v Lesne je krasne.
    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zoo ve Zlíně je moc hezká, líbilo se mi tam, i když už je to nějaký ten pátek, co jsem tam byla :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť