Bad Boys in Town


SK: Často uvažujem či  mám písať viac outfitových článkov alebo viac tých zo života. V tomto článku sa mi to spojilo do jedného. Môj život je hlavne o mojich deťoch. A je to aj o tom nachystať im veci každé ráno.
Občas je to zložitejšie ako vymyslieť vlastný outfit alebo ako vymyslieť outfit na fotenie. Raz jednému chýbajú ponožky (lebo zrovna ich všetky majú špinavé, deravé a podobne), raz druhému hodiacesa tričko. Skrátka obliekať dve deti je taká malá veda :D
Ale ono to zasa až také zlé nieje. A ako možno vidieť aj na týchto fotkách občas sa o dotvorenie outfitu postarajú oni sami. O tom ako vznikla samurajská čelenka, ktorú môj Matúšik musel otestovať som už písala v tomto článku. No a takto to zasa vyzerá keď moji malý gangstri vyrazia do mesta.
Čistý "Bad Boys in Town" :D Ja ich táák zbožňujem :)

EN: Sometimes I ask myself if I write more outfit posts or family post, but this one is both. 
Chose outfit for two boys is sometime little complicated, but sometimes they help me. And this is how it looks when my boys tells me what they want. 
Absolutly "Bad Boys in Town" :D 






3 komentáre:

  1. Sú chutnučkí a tie bundičky. Frajeri ako vyšití! Baby ich musia žrať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hi Petra! I have found your blog on Lookbook and I fanned you. I'm Eni, blogger from Italy and i Hope you follow me too. You are so good with these two bad boys...so good outfit. Really rude boys!!! Have a nice day, kisses,
    Eni

    Eniwhere Fashion
    Eniwhere Fashion Facebook

    OdpovedaťOdstrániť