Anchor of my heart



SK: Ľudia blúdia po svete a hľadajú miesto kde bezpečne zakotviť. Prístavom ale nebýva miesto na zemi, ale miesto v srdci. Jedno srdce zakotví v druhom a spolu vytvoria dokonalé miesto pre svoje deti. A tomu sa hovorí láska.
Ja už svoje srdce pevne ukotvené mám v prístave manželskom. A nikdy som si nebola istejšia že moje srdce je ukotvené v pevnom podlaží. A nech aj celé more vyschne, kotva môjho srdca pude pevne držať loď lásky na mieste. Možno trochu klišé, ale ak sa to týka lásky je jedno aké sladké sú reči a koľko krát ich už niekto vyslovil.
Áno, nápis Anchor of my Heart ma naozaj zaujal a trošku som sa pri ňom zamyslela :) Každopádne som Vám chcela napísať o tričku, ktoré som dostala od MY77. Je to internetový obchod, ktorý predáva dámske oblečenie a poslali mi toto dámske tričko na zhodnotenie. Čo som prijala, pretože sama som bola zvedavá. To čo mi príde bolo prekvapenie, takže to ešte umocnilo moju zvedavosť.
 Tričko prišlo naozaj rýchlo a kvalita sa mi tiež zdá dobrá. Uvidíme čo to spraví po opakovanom praní ale mám silný dojem, že to nebude problém. 
Musím sa priznať, že toto nieje celkom môj štýl a tak to bola aj veľká výzva, čo sa stylingu týka. Či som to zvládla to už musíte posúdiť sami :)

EN: People wonder aroud the world and looking for the place where safely berthing. The port is not a place on earth, but place in heart. One heart anchor in another and together make perfect place for their kids. And this is called love. I have anchor of my heart in my marrieage. And I´m sure of it.
The inscription on t-shir make me think. So, I want to tell you about this tee. I get it from MY77. It´s online store with women´s clothing and they sme this women´s t-shirt to review. I accepted it, becouse I was curious. It was surprise for me. Delivery was fast and material was good. I have to say, it´s not my style, but it was challange for me. So, what you think, I got it?

hat: H&M / jacket, jeans, handbag: Textil House (secondhand) / shoes: Humanic / t-shirt: MY77









Photo & edit by Viktor, styling & edit by me:

2 komentáre:

  1. Super outfit, moc se mi líbí bundička ve spojení s kloboukem :)

    http://ili-libertad.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mas super postavu, uces a kloobrc! :)

    OdpovedaťOdstrániť