Photo day

 
 I was already seriously can´t wait a real warmth. Probably also because I pick sundress.
Despite the fact that one can not see much. Have that I could it dress ,,fullest,,. (such that the whole will be shown :D)
With the kids and dear, we went for a walk in the park a little something to photograph, and so on. Such a normal family moment :D But this time in shooting also joined our little man. Thus, the older :) he likes to take pictures. First photographed only on phone, then got compact, but even if it has only 5, SRL is attractive. So we tried it and I think it's pretty good :D Would you like to see his picture? I don´t know whether there will be interesting, so I gave here yet only those commonly day outfits :D If this interests you, giving you here pleased to hang up his picture.
By the way, I regret that it doesn´t contribute as I would like but now I'm sitting at home with the illness, and I quite useless, so bear with me :)

SK: Ja sa už vážne neviem dočkať ozajstného tepla. Asi aj preto vyťahujem letné šaty. Aj napriek tomu, že z nich moc nevidno. Už aby som si ich mohla obliecť ,,naplno,,. (skrátka tak, že budú celé vidno :D) 
S deckami a drahým sme si vyšli na prechádzku do parku niečo trochu pofotiť a tak. Taká normálna rodinná chvíľka :D Ale tentoraz sa do fotografovania zapojil aj náš drobec. Teda ten starší :) Hrozne ho baví fotiť. najskôr fotil len mobilom, potom dostal compact, ale zrkadlovka je zrkadlovka a aj keď má len 5, skrátka mu to nedá. Tak sme to skúsili a myslím, že mu to celkom ide :D Chceli by ste vidieť čo nafotil? Neviem či vás to bude zaujímať, tak som sem zatiaľ dala len takéto bežno dňové outfitové :D Ak vás to zaujíma, tak vám sem rada zavesím aj jeho fotky. 
Mimochodom, mrzí ma že neprispievam tak ako by by som chcela ale momentálne sedím doma s chorobou a je mi dosť na nič, tak majte so mnou strpenie :)




beanie, jacket: Second hand / dress: Bershka / scarf: F&F / sweater: gift / boots: Gregor / necklace: Foxy Green / rings: H&M


jackets: F&F/ jeans: Notify / sweater: second hand / green beanie: Beneton

Ak sa vám páči tento post alebo môj blog podporte ma prosím svojim lajkom na Bloger Roka 2O14!
Za vaše hlasy moc ďakujem :)
(stačí kliknúť SEM a dať like)


Photo by Vikotr, styling by me:

6 komentárov:

  1. doma rastie malý talent :) veľmi pekné fotky, chlapec má talent...

    http://www.jade.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skvelé fotky!

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásné fotky:) Taky už chci, ať je fakt teplo... Nebaví mě nosit zimní bundy! Ti malí kluci jsou úplně roztomilí:3

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ty tvoje vlasy jsou fakt neskutečné ^_^

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělé fotky, tady vypadáš fantasticky! Taky se už nemůžu dočkat tepla :)

    OdpovedaťOdstrániť