Under the Umbrella


 In this post I want to show two things that I have long been looking for. One of them is the bag. Black, sporty, exactly how I looking for. And finally found in secondhand :) The other thing is the umbrella. 

Last year I bought red boots in Lidl. They are great, but I always wanted to have them matched umbrella or raincoat.  I don´t find a raincoat and unfortunately even the umbrella. It is thus possible that this post is the umbrella that I don´t find? Well it was so. I kept repeating mom that I wanted for the boots umbrella, and I can´t find the right, and she like right mom wants to please me and brought me this. ,,Mum thank you very much, you are great,, ... but this is not what I'd imagined. Yes, I would like to transparent with red, or all red, but this is just an umbrella from a cheap shop, and I can´t somehow deal with it. Until recently I was there boldly and cheerfully bought too. I defended it that there can find a nice and well sewn things, only to be found. And for those still standing. Then I just didn´t think of  things such as where and under what conditions those things are made. Another thing is that this umbrella for the quality definitely isn´t. As evidenced by the fact that even during a photo shoot (when I had the umbrella for the first time), I received the handle :D I'm sorry, because mom wanted to please me, but unfortunately this is not it :(

SK: V tomto poste vám chcem ukázať dve veci, ktoré som už dlho hľadala. Jedna z vecí je taška. Čierna, športovejšia, presne takú som hľadala. A konečne našla v secondhande :) Tou druhou vecou je dáždnik. Minulý rok som si kúpila červené gumáky v Lídli. Sú skvele, ale vždy som chcela mať s nimi zladený dáždnik alebo pršiplášť. Pršiplášť som nenašla a bohužiaľ ani ten dáždnik. Ako je teda možné, že tento post je s dáždnikom, ktorý som nenašla? No ono to bolo ta. Stále som mame omlielala, že chcem k tým gumákom dáždnik a nemôžem nájsť ten správny a ona ako správna mama ma chcela potešiť a priniesla mi tento. 
,,Maminka moc ďakujem, si zlatá,, ... ale toto nieje to čo by som si predstavovala. Ano, chcela som priesvitný s červeným, alebo celý červený, ale toto skrátka je dáždnik od číňancov a ja sa s tým nejak neviem zmieriť. Ešte nedávno som tam smelo a veselo nakupovala aj ja. Obhajovala som si to tým, že sa tam dajú nájsť aj pekné a kvalitne ušité veci, len treba hľadať. A za tým si stále stojím. Akurát som vtedy ešte neuvažovala nad takými vecami ako napríklad nad tým, kde a za akých podmienok sa tie veci vyrábajú. Ďalšia vec je, že tento dáždnik k tým kvalitným teda rozhodne nepatrí. O čom svedčí aj to, že ešte počas fotenie (kedy som mala tento dáždnik prvý krát) mi vypadla rúčka :D Mrzí ma to, lebo mi mamča chcela urobiť radosť, ale bohužiaľ týmto sa netrafila :(






umbrella, legins: gift / jacket, bag, shirt: secondhand / boots: Lidl / sweater: Foxy Green
Ak sa vám páči tento post alebo môj blog podporte ma prosím svojim lajkom na Bloger Roka 2O14!
Za vaše hlasy moc ďakujem :)
(stačí kliknúť SEM a dať like)


Photo & edit by Viktor, styling by me:

10 komentárov:

  1. Já ti nevím, deštník, taška, ok..není to můj šálek kávy, ale ty gumáky!!! Super, nejlepší!!!

    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Outfit, plný energie. Fakt mňa baví ten dáždnik až na tu vypadlú rúčku ako píšeš a gumáky! Ako keby si týmto štylom hovorila: "Ľudia neberte sa tak vážne."

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Škoda toho deštníku, ale outfit je to pěkný, mě se líbí. :-)
    welcometomyworld

    OdpovedaťOdstrániť
  4. přesně takové outfity mám ráda, krásné jak ti čouhá svetr!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvelé fotky, celý outifit vyzerá naozaj zaujímavo. :-)
    The city of fashion

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Parádní look:) V takových pochmurných dnech musíš rozzářit každou ulici, kterou projdeš:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Ahojky, krásný blog a outfit :)

    http://www.obycejny-blog.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Pekný outfit! :) A ten dáždnik sa mi páči, len škoda, že je nekvalitný.

    OdpovedaťOdstrániť