Pages

Snowflakes

Snow didn´t show in our country yet, but I would be quite happy if invaded at least for Christmas. When I can not have snow underfoot, so I at least a few snow flakes gave up. Couple on the cap and scarf. Feathery and warm scarf beautifully warmed. And a comfortable outfit, this is so good for this cold weather.
As you may know, I joined in the Fashion Challange. Contest outfits, where topic was scarves. The very first outfit failed, so I decided to try it with their own handmade scarf and I, shot these photos. I hope you like it more! If you like give me your vote HERE - need to click on the heart under the picture! Thank you for votes :)

Sneh sa u nás ešte poriadne ani neukázal, ale ja by som bola celkom rada, keby napadol aspoň na Vianoce. Keď už nemôžem mať sneh pod nohami, tak som si aspoň pár snehových vločiek vzala na seba. Pár na čiapke a pár na šále. Mäkučký a teplučký šálik krásne zahreje a k tomu pohodlný outfit. To je to pravé orechové na toto studené počasie. 
Ako možno viete, prihlásila som sa do Fashion Challange. Súťaž outfitov, kde témou boli šály. S prvým outfitom som veľmi neuspela, tak som sa rozhodla skúsiť to s vlastním handmade šálom a nafotila som tieto fotky. Dúfam že sa budú páčiť viac! Ak sa vám páči dajte mi svoj hlas TU - treba kliknúť na srdiečko pod fotkou! Za hlasy ďakujem :)


beanie, scarf: Foxy Green / parka, jeans, boots: N/A / sweatshirt: 2nd hand


1 komentár: