Island

On a small island surrounded by water, on the throne of the tree, reigns herself. Time has changed forever, but in the embrace of nature hours have no meaning. Lives nature and nature live with her. The trees are her friends, her only companions. They are the only protection against cruel, cold wind.
Sometimes thinking what is behind all this water, but why wondering when there's no way out!
I also sometimes like to stop time, slow down, go into nature and be alone for a while. But spend eternity without a loved one, so I do not imagine. What about you?

SK: Na malom ostrovčeku obklopenom vodou, na trone zo stromu, vládne sama sebe. Cas zmenil sa na večnosť, no v objatí prírody hodiny nemajú význam. Zije prírodou a príroda žije s ňou. Stromy sú jej priateľmi, jej jedinými spoločníkmi. Sú jej jedinou ochranou pred krutým, chladným vetrom. 
Niekedy premýšľa čo je za všetkou tou vodou, ale načo premýšľať, ked niet cesty preč!
Tiež by som niekedy chcela zastaviť čas, spomaliť, zájsť do prírody a byť chvíľu sama. Ale prežiť večnosť bez milovaných osôb, tak to si ani neviem predstaviť. A čo vy?


jackt, tee, belt, coat, necklace: Seconhand / skirt: Foxy Green (me) / boots: Humanic
Photo & edit by Viktor, styling & skirt by me:

7 komentárov:

  1. Taky si to nedovedu představit..vpodstatě blízcí jsou pro nás jako jídlo..jen jídlo nás drží na živu živinama, tak oni zase duševně a psychicky..a bez nich to fakt nejde..
    PS: Kombinace tvých vlasů a té zelené je vražedná (v tom nejlepším smyslu slova!)

    Pěkný víkend,
    Michael
    www.ontheleaf.net

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Hahah fantastic idea fantastic session !:D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nice Pics !!! Greetz Edwin www.foto-edwin.nl

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Wow you are stunning, love the story! Xxx your green maxi skirt is beautiful xoxo Check out my new blog post! I'm in need of some followers, thank you! X http://xbeyoutifulx.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Nádhera! Na chvíli, sama, do přírody - ano, ale navždy sama - to nikdy :)

    OdpovedaťOdstrániť