Pages

Fashion Live! (look & more)


As this year's Fashion Live! You have already seen the model designers, but I didn´t show you what I wore :) So here it is. Andy was with me and taking pictures from everything. Stuffs form Fashion Live you can buy in showrooms, and also was held during Fashion Live! competition. Designers and models have been awarded in Eva Fashion Awards 2014. Designer FL: Martin Hrča (his show you can see here), Fresh Designer FL: Andres Pojezdálová, The Best Show FL: Boris Hanečka. But also competed in street style. (winner of one of the categories you can see in the photos below).

SK: Z tohtoročného Fashion Live! ste už vydeli modely dizajnérov, ale neukázala som vám, čo som mala na sebe ja :) Tak  tu to máte. Bola so mnou aj Andy a všetko fotila. Okrem prehliadok sa  na Fashion Live! dali tieto veci aj kúpit v showroomoch a tiež sa počas Fashion Live konala súťaž. Dizajnéry a modelky boli ocenené v Eva Fashion Awards. Cenu Dizajnér FL dostal Martin Hrča  (jeho prehliadku nájdete aj tu), cenu Fresh Designér pre mladý talen dostala Andrea Pojezdálová, The Best  Show FL získala prehliadka Borisa Hanečku. Ale súťažilo sa aj v street style. (víťazku jednej z kategórii môžete vidieť na fotkách dolu).




tee & necklace: Foxy Green / hoodie: Levi´s / jacket: Second hand  / boots: Gregor





Photo by Andy, My styling by me:

8 komentárov:

  1. Love ur look...especially the boots n necklace!

    Check out my new post Here!!!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. The necklace is georgeous!

    http://guideyourownstyle.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krasny nahrdelnik a vlasy! vypadas super:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na svem blogu o tvorby vlastniho obalu:
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tie neónové detaily sú úplne skvelé:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Bomba vlasy!!!! :)))

    www.gabrielaschejbalova.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Páni, vypadá to úžasně! Na té první fotce mi to hrozně evokuje Batmana :D asi těmi barvami. A pátá fotka je úplně geniální, krásný rozcuch!

    OdpovedaťOdstrániť