Rock It!



Rock is my life. I love rock, punk, grunge, metal and just good music: D :) Sometimes I don´t look so, but punk heart beats in me. Sometimes the days are coming when it's my big punk rock heart fully reflected externally. I love when I wear punk. It's liberating!

Rock je mĆ“j život. Milujem rock, punk, grunge, metal a skrĆ”tka dobrĆŗ hudbu :D :) Niekedy na to nevyzerĆ”m, ale bije vo mne punkovĆ© srdce. Niekedy prichĆ”dzajĆŗ dni kedy sa to moje veľkĆ© punkrockovĆ© srdce prejavĆ­ naplno aj navonok. Milujem keď sa hodĆ­m do punku. Je to oslobodzujĆŗci pocit!




Pants are Christmas Gift, the first time I dressed them on the new year and I was totally in love with them: D The jacket is slightly bigger, but it's warm inside and it is great :) I caught it in secondhand.
Nohavice sĆŗ VianočnĆ½m darčekom,premiĆ©ru mali na novĆ½ rok a totĆ”lne som sa do nich zabuchla :D Bunda je troÅ”ku vĆ¤ÄÅ”ia, ale je z vnĆŗtra zateplenĆ” a je v nej skvelo :) Ulovila som ju v sekĆ”Äi.


Necklace and earring are made by me!
NĆ”hrdelnĆ­k a nĆ”uÅ”ky sĆŗ vlastnej vĆ½roby!



In fact, I do not smoke, I just played a little bit with Photoshop: D I think it shows, right? : D: D 
V skutočnosti nefajčƭm, len som sa troÅ”ku hrala s photoshopom :D Asi je to vidno vÅ”ak? :D :D


By the way with that LOOK I want register for the competition at: MY STUFF. It´s a new Slovak page, like Lookbook. There´s not a lot of people yet, but I like it. Certainly look there :)!

Mimochodom s tĆ½mto lookom sa chcem prihlĆ”siÅ„ do sĆŗÅ„aže na tejto strĆ”nke: MY STUFF. Je to novĆ” slovenskĆ” strĆ”nka podobnĆ” lookbooku. EÅ”te tam nieje veľa ľudĆ­, ale mne sa pĆ”Äi. Určite sa tam mrknite :) !

scarf: old / necklace, earring: Foxy Green / pants: Christmas gift / sweater, leather jacket: 2nd hand / boots: Gregor

Photo by Andy : thanx :)



7 komentƔrov:

  1. Nohavice vyzerajĆŗ parĆ”dne :)
    Inak, niekedy som bola zarytĆ” metalistka... Teraz už počĆŗvam v podstate vÅ”etko možnĆ©, ale rockovĆ© srdce mi ostalo :)

    OdpovedaÅ„OdstrĆ”niÅ„
  2. Oh honey, i love this so much! you know it...:D I think this outlook is the best for you;)
    The scarf is like ,,Axl Rose style´´:D Cool !! And i agree...your new pants are great!

    OdpovedaÅ„OdstrĆ”niÅ„
  3. you look amazing with this punk outfit!
    www.blackstarstyle.com

    OdpovedaÅ„OdstrĆ”niÅ„